מתכון לעוגת סולת תפוזים רכה ולחה
עוגת סולת מלאה סירופ
עוגת סולת
המתכון מאת – מזל חלפון אוזנה
הרכיבים-
כוס קמח
כוס סולת
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
חצי כוס קוקוס או שקדים טחונים
4 ביצים
סוכר וניל
1אבקת אפיה
כוס סוכר
לסירופ
2 כוסות מים
כוס סוכר
מיץ מלימון
איך מכינים –
להקציף את החלבונים עם הסוכר ואז בהדרגה להוסיף את שאר החומרים.
לשמן תבנית מלבנית 20/30
ולשפוך את הבלילה להכניס לתנור חם 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש
בינתיים על הגז לשים סיר מרכיבים הסירופ.
לבשל עד שיסמיך קצת . לקרר את הסירופ .
ושהעוגה מוכנה לחתוך ולשפוך את הסירופ ולהכניס לתנור מכובה
נרשמתי