שטרודל תפוחים מהיר ב- 10 דקות
מבצק פילו קל
באדיבות – יליזבטה מיכאלוב
הרכיבים-
5 תפוחים גדולים ירוקים נקלף.
50 גרם חמאה/מרגרינה
3 כפות סוכר חום
כף סוכר לבן
חופן צימוקים
בצק פילו
100 גרם חמאה מומסת/מרגרינה/שמן
איך מכינים-
נפרוס את התפוחים, לפרוסות או קוביות.
נחמם במחבת חמאה נוסיף תפוחים, סוכר, נבשל עד זהבה נוסיף צימוקים למי שאוהב. אפשר קינמון.
ניקח דף אחד של בצק פילו נמרח מעל חמאה מומסת ,כך שלוש דפים .
נשים מילוי בקצה ונגלגל. נמרח חמאה ונפזר מעל שקדים .
אפיה לתנור ב – 180 מעלות .חצי שעה .
כשמוכן ויוצא מהתנור להגיש מעל עם אבקת סוכר.
שלמות
וואו תודה. מד
הים שזה קל כל כך.