מתכון קובה בורגול סורית
קרדיט מתכון מאת – עדינה הללי
הרכיבים-
קילו בורגול דק
4 כוסות קמח
חצי כוס שמן
מלח פלפל
פפריקה
מילוי –
5 בצלים
קילו בשר טחון
מלח
פלפל
בהרט
קצת חריף
מתכון לקובה בורגול סורית
איך מכינים –
להשרות חצי שעה לסחוט ולהוסיף
4 כוסות קמח ,חצי כוס שמן ,
מלח פלפל שחור פפריקה אדומה ללוש טוב טוב עד שהבצק נוח לעבודה
מילוי-
5 בצלים לקצוץ ולטגן ולהוסיף בערך קילו בשר טחון
לטגן עד שהצבע יתחלף ושלא ישאר מים, תבלינים – מלח,פלפל בהרט.
לקרר טוב טוב.
לקחת חתיכה מהבצק בורגול – לשטח ליצור חור ולמלא בבשר.לסגור לצורת הקובה.
לטגן בשמן עמוק .