בשר מאפים

מתכון לבורקס בשר

בורקס בשר לכבוד שבת
מאת – נעמוני בקיש

הרכיבים-

חצי קילו בשר בקר  טחון
בצל קצוץ
בהרט
מלח
פלפל שחור
פפריקה
כורכום
300-400 גרם בצק פילאס/בצק עלים
ביצה
ושומשום
איך מכינים בורקס בשר-
לטגן את הבצל במעט שמן עד שישחים,להוסיף חצי כפית כורכום כפית פפריקה,להוסיף את הבשר טחון,לערבב עם מזלג..
כפית בהרט מלח ופלפל שחור,
לערבב כל הזמן כעשר דקות עד שהבשר משנה את ציבעו ומוכן,לצנן.
מי שרוצה מוסיף צנוברים או שקדים.
לפתוח מלבן גדול של בצק פילאס
למלא במרכז הבצק לאורך את הבשר, לחתוך לרצועות שוות בצדדים ולסגור פעם ימין פעם שמאל .
למרוח ביצה ושומשום.
לאפות 200 מעלות עד להזהבה .
בתאבון😋

תגובה 1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *