בורקס בשר עם רוטב פטריות-
מתכון מאת – אילנה בוכריס
הרכיבים-
הבורקס-
חבילת בצק פילאס (מופשר לילה במקרר)
חצי קילו בשר טחון.
בצל גדול קצוץ,
מלח, פלפל שחור
מעט פפריקה, כורכום וכמון.
איך מכינים-
לטגן בצל ולהוסיף בשר. אחר כך תבלינים.
לערבב היטב ולאדות כ- 20 דקות עד שהבשר מתבשל.
לאחר שהבשר מתקרר היטב לפתוח את הבצק למלבן לשים מילוי ולגלגל.
למרוח ביצה ושומשום
להכניס לתנור ל 20-30 דקות, 180 מעלות.
רוטב פטריות-
לטגן בצל, להוסיף סלסלה או קופסה פטריות
לתבל- מלח, פלפל שחור וכורכום.
מעט מים. אפשר להסמיך עם כף מרק פטריות.
שמתחיל להסמיך לכבות את האש.
מתכון באדיבות –