בשר

תבשיל קדרת בשר משפחתי לשבת חורפית

אתי מור פלד

תבשיל קדרת בשר משפחתי

תבשיל חלומי המתכון מאת – אתי מור פלד
הרכיבים-
2 קילו בשרים מיקס אסאדו עם עצם ובשר מס 2 או מס 5 חתוכים לקוביות גסות
 2 כפות פפריקה מתוקה
1/3 כפית פילפל שחור
קורט כורכום
1/2 כפית פטרוזיליה יבשה
1/2 כפית כוסברה יבשה
1/4 כפית צ'ילי גרוס
1 כף מלח
2 כפות סוכר
1/2 פלפל חריף-לא חובה
1 כף שמן קנולה
3 כפות סילן תמרים
3 כפות דבש
2 כפות שום טרי קצוץ
1 כף ג"ינג"ר טרי מגורד במגרדת הכי דקה
1 כף גרדת לימון ליים
איך מכינים – 
את הבשרים לשטוף להכניס לסיר גדול  לצלות עם התבלינים ושמן ואז לכסות במים
להרתיח , מומלץ סיר לחץ לקיצור הבישול .
לבשל בערך כשעה וחצי על אש הכי נמוכה
ואז
להוסיף
3 גזרים לפרוסות
3 בצלים לפלחים
גסים
חופן שזיף מגולען מיובש
וחופן משמשים מיובשים
וחתיכות גסות של תפו"א, בישול עוד שעה או יותר
אפשר גם בתנור.
כשהתפו"א רכים לכבות את האש לפזר חופן פטרוזיליה קצוצה ולהגיש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *