עוגות קינוחים

מתכון לסברינה עוגה של פעם

מתכון לסברינה עוגה של פעם 

מאת – הילה עמנואל
הרכיבים-
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס קמח
כוס פירורי לחם
1 אפייה
סירופ-
1/2 2 כוסות מים (שתייה חמה )
חצי בקבוק רום
כוס סוכר
קצפת –
2 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
כוס חלב
1 פודינג וניל.
איך מכינים –
מפרידה ביצים
מקציפה את החלבון(לבן ) עם 3/4 הסוכר
מורידה מהירות מוסיפה שמן +חלמונים (צהוב )
פירורי לחם לבנים לא מהגס מהעדין יותר
מוסיפה את האפייה והקמח …
משתמשים בתבניות סיליקון או החד פעמי הבודדות הקטנות משמנים היטב
אופים על 160 עד הזהבה .
*רצוי את הרוטב להכין לפני ..
לבשל על הגז מים רום וסוכר .
כשהסברינות חמות להרטיב כמה שיותר ..
הכנת- הקצפת …
מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר, חלב ופודינג וניל .
כשהסברינות הצטננו ,מזלפים קצפת מוסיפים דובדבן ולמקרר עד להגשה ..
בהצלחה !

תגובה 1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *