מאפים מתכונים מהירים עוגות קינוחים

עוגות קטנות ומטריפות – מאפינס תפוחי עץ

ג'ודי פלטי

עוגות קטנות ומטריפות – מאפינס תפוחי עץ

מאפינס תפוחי עץ
מהמטבח הגרמני – ג'ודי פלטי
הרכיבים-
עבור המילוי:
3 תפוחי עץ
2 כפות סוכר
2 כפות מיץ לימון,
חצי כפית קינמון.
לבלילת הבצק:
חצי כוס סוכר,
חצי כוס שמן,
2 ביצים,
קורט מלח,
חצי כוס חלב,
כוס ושלושת רבעי קמח,
2 כפיות אבקת אפייה,
1 שקית סוכר וניל,
איך מכינים –
לחמם תנור ל 165 מעלות טורבו, כוס מידה אוניברסאלית 240 מ'ל.
גביעי נייר , תבנית מאפינס.
לקלף את התפוחים, ולחתוך לקוביות בגודל בינוני. להניח בקערה.
לפזר על התפוחים 2 כפות סוכר, 2 כפות מיץ לימון, חצי כפית קינמון.
להשאיר את התפוחים עם התבלינים כ-15 דקות.
בקערה נוספת , להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הווניל, עד קבלת
בלילה בהירה ותפוחה. להוסיף תוך הקצפה את יתרת המצרכים.
עד קבלת בלילה חלקה סמיכה ונוזלית . להוסיף תוך ערבוב את
התפוחים, להעביר בעזרת 2 כפות את הבלילה לגביעי הנייר ולמלא
עד 3/4 מגובה הגביע. לאפות כ- 25 דקות עד הזהבה.
לקרר את המאפינס ולזרות עליהם אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *