![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2022/11/316199008_146014204880138_3421390873368415522_n.jpg)
מתכון לעוגת גזר קלה להכנה
עוגת גזר ![👌](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
![👌](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
![😉](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t57/1/16/1f609.png)
![👌](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
![👌](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
![😉](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t57/1/16/1f609.png)
מתכון מאת – כוכבה אילוז
המתכון לתבנית אחת אינגליש קייק
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2022/11/316199008_146014204880138_3421390873368415522_n-225x300.jpg)
הרכיבים-
כוס קמח (אפשר 1/2 רגיל ו1/2 כוסמין
2 כפות אבקת אפיה
2 ביצים
2 כוסות גזר מגורד /כף קליפת תפוז מגורד
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
כף קינמון
סירופ (להרטיב את העוגה )
2 כפות סוכר עם רבע כוס מים ומעט לימון לערב על הגז עד
לרתיחה ולסגור
איך מכינים-
להכניס את הביצים (אין צורך בהפרדה ) למיקסר להקצפה
ולהקציף עם הסוכר ואז להכניס לאט את הקמח ,ואת השמן והגזר והקינמון
לשמן תבנית אחת מאורכת ולהכניס את הבלילה .
לאפות 170 מעלות בערך חצי שעה או קצת יותר ,לבדוק כל אחד לפי התנור שלה ,
(מי שרוצה יכפיל את הכמות לשנים ,)
אחרי האפיה להרטיב את העוגה עם הסירופ.
בהצלחהה
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2022/11/316199008_146014204880138_3421390873368415522_n-225x300.jpg)
עוגה מצויינת!
הרטבתי עם מיץ תפוזים מתפוז סחוט במקום מים
יצא מדהים !
איזה יופי את יכולה לשתף תמונה בתגובות או בפוסט לקבוצה