![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2022/11/316808648_144922691655956_1017804641616994664_n.jpg)
פשטידת כרובית וברוקולי קלה להכנה
מאת – ליאת אברמוב
הרכיבים-
400 גרם כרובית מוקפאת
400 גרם ברוקולי מוקפאת
1 בצל חתוך דק מטוגן
1 גביע גבינה לבנה
1גביע קוטג'
4 ביצים
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
4 כפות קמח
2 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל
תבנית עגולה בקוטר 25 ס"מ
איך מכינים-
להעביר את כרובית והברוקולי למסננת, לשטוף תחת מי ברז ולסנן.
להעביר את הירקות המופשרים לקערה, להוסיף בצל מטוגן גבינה לבנה, קוטג',
4 כפות גבינה צהובה, ביצים, קמח, פירורי לחם ותבלינים- מלח,פלפל שחור, וכורכום.
להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולפזר את יתרת הגבינה הצהובה.
לאפות בתנור שחומם ל- 180 מעלות למשך כשעה עד לקבלת גוון זהוב.
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2022/11/316808648_144922691655956_1017804641616994664_n-300x225.jpg)