עוגות קינוחים

עוגת פרג רכה רכה

צילום – סילבי אילוז

 

עוגת פרג רכה רכה

הכינה-  סילבי אילוז 

 

הרכיבים-

4 ביצים

200 גרם חמאה  מומסת /או 3/4 כוס שמן

1/3 כוס חלב או מים

כוס ורבע סוכר

שקית סוכר וניל

קורט מלח

כוס ורבע קמח תופח

כוס פרג טחון טרי

גרידה מלימון

איך מכינים-

מפרידים ביצים

מקציפים חלבון עם חצי מהסוכר

בקערה אחרת טורפים את החלמונים ואחר מוסיפים את שאר הרכיבים.

מקפלים את קצף החלבונים לתערובת ומעבירים לתבנית עגולה  24  או 26 בקוטר או 2 אינגליש

אפייה 180 מעלות 30-40 דקות עד יציבות במרכז העוגה .

ציפוי גנאש שוקולד –

100 גרם שוקולד

חצי אריזה שמנת מתוקה /פרווה

אפשר לערבב את כל הרכיבים יחד כתערובת עוגה בחושה ללא הפרדת ביצים .

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *