דגים מתכונים מהירים

מתכון לדג מושט ברוטב חריף

מתכון לדג מושט ברוטב מרוקאי חריף

עופרה מרציאנו
המתכון מאת – עופרה מרציאנו 
הרכיבים-
4-5 פילטים של מושט
לימון
מלח
גמבה אדומה
פלפל חריף
פחית חומוס מבושל מסונן
כוסברה
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מרק עוף פרווה
כפית כורכום
כפית כמון
10 שיני שום פרוס
פרוסות לימון
מיץ לימון
כפית פפריקה – 3 כפות שמן
כוסברה קצוצה לקישוט
איך מכינים-
להשרות את הדגים עם מלח ולימון שעה לשטוף ןלסנן
לקחת סיר רחב לפרוס  ולהניח בתוכו – גמבה אדומה, פלפל חריף ,כוסברה קצוצה ושום.
להקפיץ טוב טוב בשמן את הירקות ולהוסיף חומוס וכל התבלינים לשמן- פלפל ,פפריקה, מרק פרווה כורכום .
להוסיף כוס מים לאחר שרותח ומבעבע לשים את הדגים . להוסיף מים אם חסר.
לבשל על אש קטנה 20 דקות .להוסיף כמה פרוסות לימון לקראת הסוף וגם לערבב שמן עם פפריקה לשפוך על הדגים לעטר בכוסברה .
חשוב מאוד לבשל על אש קטנה

תגובה 1

  1. נראה מתכון מעולה, שכבר הרבה זמן אני מחפשת להכין לבעלי שאוהב אוכל חריף וסוף סוף מצאתי 😍👍🏼
    רק אם אפשר כמויות. לא מצוין כמה לשים מכל מרכיב.
    תודה רבה, איילת גפן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *