![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2022/12/60651300_196939544619428_2501242696669069312_n-300x300.jpg)
המתכון מאת – אילנית דנינו
הרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס תפוזים
3/4 כוס שמן
2 אפיה
3 וניל
להוסיף עד800 גרם קמח בהדרגה ..
איך מכינים-
נערבב כל המרכיבים לבצק את הקמח להוסיף בהדרגה עד שמקבלים בצק רך וגמיש ונוח לעבודה.
נותנים לבצק מנוחה 5 דקות.
לרדד לעובי לא דק כ-חצי ס"מ
לקרוץ עיגולים עם חור ואז לחמן שמן בסיר לא רותח 170 מעלות טמפ'
במהלך הטיגון לשחק עם החום כדי שלא ישחים מהר .
לאחר טיגון מכינים סירופ-
סירופ :
כוס וחצי סוכר
כוס מים
לסחוט חצי לימון
אש גבוה לרתיחה
להנמיך ולבשל עד שמסמיך
לבדוק אם הדבש מוכן ואם לא להמשיך עד שמוכן .
לטבול בסירופ ואז בקוקוס
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2022/12/60651300_196939544619428_2501242696669069312_n-300x300.jpg)
![♨️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t2f/1/16/2668.png)