אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

מתכון לעוגיות יויו

אילנית דנינו
המתכון מאת – אילנית דנינו
הרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס תפוזים
3/4 כוס שמן
2 אפיה
3 וניל
להוסיף עד800 גרם קמח בהדרגה ..
איך מכינים-
נערבב כל המרכיבים לבצק את הקמח להוסיף בהדרגה עד שמקבלים בצק רך וגמיש ונוח לעבודה.
נותנים לבצק מנוחה 5 דקות.
לרדד לעובי לא דק  כ-חצי ס"מ
לקרוץ עיגולים עם חור ואז לחמן שמן בסיר לא רותח 170 מעלות טמפ'
במהלך הטיגון לשחק עם החום כדי שלא ישחים מהר .
לאחר טיגון מכינים סירופ-
סירופ :
כוס וחצי סוכר
כוס מים
לסחוט חצי לימון
אש גבוה לרתיחה
להנמיך ולבשל עד שמסמיך
לבדוק אם הדבש מוכן ואם לא להמשיך עד שמוכן .
לטבול בסירופ ואז בקוקוס
♨️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.