עוגת שיש שתצליח תמיד כל הסודות של אמא
עוגת טעימה ביותר
בהצלחה
מתכון מאת – לוסי ויצמן
הרכיבים-
7 ביצים
כוס ורבע סוכר
2 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כוס מים /מיץ
גרידה מתפוז
3/4 כוס שמן
3 שקיות סוכר וניל
לשוקולד –
2 כפות קקאו
כף שוקולית
50 גר' נטורינה/מרגרינה/חמאה
2 כפות אבקת סוכר
רבע כוס מים
איך מכינים-
7
מתחילים עם תערובת השוקולד ,בקלחת לבשל –
2 כפות קקאו
1 כף שוקולית
50 גרם נטורינה/חמאה
2 כפות א. סוכר
רבע כוס מים
ממסים ושמים בצד
העוגה –
מפרידה ביצים ומקציפים
לקצף יציב את החלבונים עם סוכר .
בקערה אחרת טורפים חלמונים שמן מים סוכר וניל
מוסיפים לקערת החלבונים
ומאחדים עם קמח שמוסיפים יחד עם אבקת אפיה.
לשפוך את תערובת השוקולד על הלבנה לערבב 3 או 4
תנועות עטיפה ואז שופכים לתבנית אפיה עם חור במרכז.
בקוטר של 24-26 ס"מ
לאפות ב 165 מעלות 50 דקות או עד התייצבות .