עוגות קינוחים

עוגת גבינה פירורים ולוטוס קראנץ

דבי ממן

מתכון מאת – דבי ממן 

עוגת גבינה פירורים בציפוי לוטוס קראנץ מעלפת

הרכיבים-

לבצק –

כוס וחצי קמח תופח

1/3 כוס סוכר

150 גרם חמאה

3 חלמונים

מילוי-

2 אריזות שמנת מתוקה

500 גרם גבינה לבנה

250 גרם גבינת שמנת 5 אחוז או יותר

3/4 כוס סוכר

אינסטנט פודינג וניל

ציפוי

ממרח לוטוס קראנץ

איך מכינים-

מכינים בצק במיקסר או ביד .

מהדקים 2/3 לתבנית קפיצית עגולה 24 ו1/3 על נייר אפיה לשטח  מכניסים לאפיה 170 מעלות 20 דקות.

לאחר האפיה,

לקרר היטב את התבנית הקפיצית להכניס למקרר ואת המאפה השני לפורר לפירורים ולשמור בצד.

מכינים מלית גבינה- להקציף  שמנת מתוקה.

עם סוכר ואינסטנט וניל. בקערה נפרדת לערבב 500 גרם גבינה לבנה 5 אחוז וגבינת שמנת.

ולאחד את התערובות לכדי תערובת חלקה.

לשים שקף בתבנית (לא חייבים)

לשפוך הקרם ולפזר מעל את הפירורים להכניס למקפיא להתייצבות.

אחר כך להמיס בערך כוס

ממרח לוטוס קראנץ' במיקרו לשפוך מעל .

לקרר היטב ולהוציא בעדינות את השקף תהנו

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *