מאפים מתכונים מהירים פשטידות צמחוני

לביבות /קציצות עדשים חומות

סיון סקטר

 

לביבות /קציצות עדשים חומות
מאת – סיון סקטר
לצמחוניים גם לאלו שלא
ממש טעימים חובה לאכול עם מתבלים.
הרכיבים-
כוס וחצי עדשים חומות
חופן כוסברה
בצל
שום כתוש
סלסלה פטריות
3 כפות פירורי לחם
3 ביצים
קצת כמון
פפריקה מלח פלפל
איך מכינים-
מטגנים את הבצל עם הפטריות לקצוץ ולהוסיף לבצל.
את העדשים החומות בערך כוס וחצי מבשלים עד ריכוך ומסננים
מוסיפים  כוסברה בצל ופטריות מטוגנים ו שום כתוש  .
מערבבים הכל יחד מניחים במקרר כחצי שעה.
מטגנים עד השחמה ללא שמן עמוק.
אפשר לאפות על ניר משומן בתנור 180 מעלות עד להשחמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *