מאפים

מתכון לחוח

 

מתכון לחוח תימני

מתכון ללחוח.
יעל אליאב
הרכיבים
1 קג קמח
1.5 כפות מלח
3 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
בין 7 ל 8 כוסות מים פושרים ( השתמשתי בחד פעמי חם )

איך מכינים
לערבב ביד את הכל , ואחכ במיקסר שכל הגושים יעלמו .
הבלילה צריכה להיות דיי דלילה .
לכסות ולתת לנוח 20 ד
לאחר שהבצק נח , להוסיף שקית אבקת אפיה ולערבב שוב .
הטיגון, מחבת טפלון איכותי .
לרסס מעט שמן ,לשפוך במצקת למחבת להמתין שיבצרו חורים . לכסות במכסה דקה ולהוציא .
לאחר כל טיגון לקרר את המחבת במים קרים .
בהצלחה .

תגובה 1

  1. לחוח פצצה.
    מתאים למילויים מלוחים כמו בולונז / טונה או
    מתוקים כמו ריבה ואגוזים ועוד ועוד…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *