![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/01/322699188_935664850930456_8492781172098676640_n.jpg)
אין יותר טעים מאוכל ביתי !
עוף צלוי – אילנית כרבי
הרכיבים-
חלקי עוף 4-6
2 בצלים
3 שום כתוש
כף סילאן
כורכום
תבלין שווארמה קצת
מעט מרק עוף
פלפל שחור
כוסברה יבשה
כף רוטב סויה
איך מכינים –
להכנת העוף: ננקה, נשטוף ונסנן איזה חלקי עוף שרוצים ( השתמשתי בשוקיים),
נקח סיר רחב ונטגן 2 בצלים חתוכים קטן , כשזה זהוב נוסיף 2 כפיות שום כתוש. נוסיף כף סילאן,
כף טריאקי, כורכום, תבלין לשוארמה ונערבב .
נוסיף את חלקי העוף וננטגן משני הצדדים, נוסיף ככוס וחצי ( או יותר) מים רותחים עם מעט מרק עוף.
נפזר פלפל שחור גרוס וכוסברה יבשה ולאחר כחצי שעה נוסיף רוטב סויה ( לא לפחד. משדרג את הטעם ברמות)
נבשל על אש נמוכה וכשהעוף רך נפזר שוב כוסברה יבשה ולאחר 5 דקות נכבה את הגז.
הצבע להתעלף
והטעם עוד יותר![🤗](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/1f917.png)
![🤗](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/1f917.png)
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/01/322699188_935664850930456_8492781172098676640_n.jpg)