עוגת תמרים בחושה ״עננים״!
עוגה שתמיד מצליחה! לחה ואוורירית והכי מתאימה לתה או לקפה של הבוקר (או של הערב)
מאת – בת שבע מירון
הרכיבים-
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
3/4 כוס שמן
1/2 קופסא ממרח תמרים
כוס ו- 3/4 קמח
1/2 כפית קינמון
1 שקית א.אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1 כוס מים רותחים
איך מכינים –
בקערה שמים ביצים וסוכר ובוחשים מעט בעזרת מטרפה.
מוסיפים את כל שאר המצרכים מלבד המים הרותחים ומערבבים כדקה.
שופכים כוס מים רותחים ובוחשים את הבלילה עד לאיחוד כחצי דקה.
מעבירים לתבנית קוגלהוף משומנת בתרסיס ספריי שמן או בתבנית עגולה ומשומנת 24
לתנור שחומם מראש ל-180 כ-40-45 דקות אפיה (תלוי בתנור).
מהי הכמות של חצי קופסת ממרח תמרים .????
3 כפות גדושות
ממש קשה עם מידות אפיה של "סבתא"!
חצי מיכל ממרח תמרים או תשובה כמו 3 כפות גדושות ממש לא עובד.
אפשר לקבל בגרמים?
אריזה שוקלת 400 גרם אז חצי
המתכונים נראים נפלא אבל בלי כמויות מדויקות בגרמים לא מכינים עוגות ! אז אשמח לנסות את מטעמייך אך ורק עם כמויות מדויקות. תודה..
טמי לא מבינה מה לא ברור במתכון נמתכון כל כך ברור ואם מידהי לא יודעת חילוק ולא יודעת מה זה כוס חד פעמית זה בעיה שלה המתכון מאלף