אסיאתי מתכונים מהירים עוף

מוקפץ אסיאתי עם חזה עוף

מורן תורג'מן

 

מוקפץ אסיאתי עם חזה עוף- מורן תורג'מן
הרכיבים-
לחתוך גפרורים
גזר
פלפל אדום וצהוב
חצי כרוב לבן
בצל רצועות
2 בצל ירוק
פטריות
נבטים
חצי קילו חזה עוף פרוס דק
להשרות עם
3 כפות דבש
3 כפות צילי מתוק
לבשל -חבילה קטנה נודלס
כפית מרק עוף
פלפל שחור
כפית שום כתוש
מעט שמן שומשום
רבע כוס טריאקי
רבע כוס סויה
3 כפות רוטב צילי
שומשום
צילי גרוס חריף
איך מכינים-
בווק להקפיץ בשמן, גפרורי גזר, רצועות גמבה (אדומה וצהובה),
כרוב לבן חתוך דק, רצועות בצל, 2 בצל ירוק חתוך גס,
פטריות חתוכות, נבטים. אני מקפיצה את הגזר עם הגמבה לבד כדי שיצרבו טוב ,
ואת כל השאר ביחד.
להתחיל עם
הבצלים ואז כרוב, פטריות ונבטים.
להקפיץ בנפרד חזה עוף חתוך לרצועות דקות ומושרה עם דבש וצ'ילי מתוק.
להרתיח לפי הוראות יצרן נודלס, לסנן ולהוסיף לווק, לתבל בכפית מרק עוף,
פלפל שחור גרוס ורגיל, כפית פפריקה
מעושנת, כפית שום כתוש, מעט שמן שומשום, רוטב טריאקי,
רוטב סוייה רגיל ומתוק, רוטב צ'ילי מתוק (פשוט לשפוך
לפי העין).
לערבב טוב טוב ולתקן תיבול אם צריך.
לפזר מעל שומשום.
מעט תבלין צ'ילי גרוס לחריפות עדינה 😀
מורן תורג'מן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *