קציצות עוף עם כרפס
המתכון מאת – נטלי עמידי
הרכיבים–
3 בצלים
צרור כרפס העלים והגבעול פרוס
כף מרק עוף
פפריקה
כורכום
פלפל שחור
קצת צ'ילי
מלח
צרור כוסברה
תערובת הבשר –
בצל קצוץ
קילו בשר עוף טחון
כוסברה קצוצה
מעט שמן
תבלינים מלח
פפריקה כורכום
פלפל שחור
איך מכינים –
תערובת הבשר לערבב טוב ולשים במקרר.
להכין רוטב –
בסיר רחב מטגנים שלושה בצלים גדולים עד להשחמה, לאחר שהבצל משחים שמים את הכרפס ומטגנים קלות לעוד 5 דק את הסלרי עם הבצל להוסיף מים,
מוסיפים תבלינים מרק עוף, פפריקה מתוקה , כורכום, פלפל שחור ,חצי כפית צ׳ילי חריף, (מי שלא אוהבת לא חייבת) מלח,
לאחר שכל התבלינים מתמזגים ביחד
מסדרים קציצות ,סוגרים סיר לשעה על אש בינונית (ֶחצי שעה בינונית, חצי שעה נמוכה) שמים חצי צרור כוסברה מעל הכל,להוסיף מים במידת הצורך תמיד תמיד מוסיפה עוד כוס באמצע, לבסוף, סוחטים לסיר טיפה לימון.
סחיטה קטנה זה נותן ארומה מטורפת!