עוגיות קינוחים

עוגיות ביסקוטי איטלקיות עם אגוזים

מרסל אלטר
עוגיות ביסקוטי קנטוצ'יני איטלקיות
אפשר לשים גם פירות יבשים בתערובת
במתכון משתפת אותנו  – מרסל אלטר 
הרכיבים-
 3.5 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
4 ביצים
11/2 כוסות סוכר
2 שקיות ס.וניל
3כפות ברנדי
2 כוסות שקדים לא קלויים
1 כוס אגוזי לוז
1/2 כוס אגוזי פקאן
איך מכינים-
לטרוף ביצים להוסיף את שאר החומרים בסוף להוסיף אגוזים כל הסוגים
לחמם תנור לחום 170 מע'
לרפד תבנית עם נייר אפייה בידיים רטובות יוצרים שתי נקניקים עבים ומניחים על הנייר ברווח.
לאפות 35/40 דק'
להוציא לצנן
ואז לחתוך באלכסון פרוסות דקות להניח על רשת התנור או בתבנית בחזרה.
אופים כ 25 דק' 150 מעלות עד שמתייבשים ויוצאים כמו ביסקויט.

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *