![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/02/329222314_1400698070738642_9042981859966556248_n-169x300.jpg)
בקלאווה שקדים וטחינה
מאת – אתי זוהר
הרכיבים-
עלי פילו
שמן למרוח
למילוי
כוס וחצי טחינה גולמית
1 כוס סוכר
כוס וחצי קוקוס
חצי כוס שקדים טחונים או אגוזי מלך טחונים (לא חובה אבל מוסיף)
איך מכינים-
מערבבים חומרי המילוי בקערה.
מורחים על פילו בשמן מניחים עליו עוד עלה פילו מורחים גם אותו .סה"כ 2 עלי פילו לרולדה אחת !
מניחים מהמילוי לאורך כל הבצק
ומגלגלים לרולדה
עושים כך עם שאר עלי הפילו והמילוי
חותכים עם סכין חריצים כמעט עד הסוף .
אופים עד להזהבה קלה
אחרי האפיה מורחים מיד בסילאן .
טעים בטירוף
באהבה אתי זוהר ![💕](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t68/1/16/1f495.png)
![💕](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t68/1/16/1f495.png)
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/02/329222314_1400698070738642_9042981859966556248_n-169x300.jpg)