אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

בקלאווה שקדים וטחינה

 

אתי זוהר
בקלאווה שקדים וטחינה
מאת – אתי זוהר
הרכיבים-
עלי פילו
שמן למרוח
למילוי
כוס וחצי טחינה גולמית
1 כוס סוכר
כוס וחצי קוקוס
חצי כוס שקדים טחונים או אגוזי מלך טחונים (לא חובה אבל מוסיף)
איך מכינים-
מערבבים חומרי המילוי בקערה.
מורחים על פילו בשמן מניחים עליו עוד עלה פילו מורחים גם אותו .סה"כ 2 עלי פילו לרולדה אחת !
מניחים מהמילוי לאורך כל הבצק
ומגלגלים לרולדה
עושים כך עם שאר עלי הפילו והמילוי
חותכים עם סכין חריצים כמעט עד הסוף .
אופים עד להזהבה קלה
אחרי האפיה מורחים מיד בסילאן .
טעים בטירוף
באהבה אתי זוהר 💕

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.