מאפים מתכונים מהירים עוגות קינוחים

עוגת תפוחים ואגוזים בחושה וקלה

סיגלית עמגר

עוגת תפוחים ואגוזים בחושה וקלה

עוגת תפוחים מצויינת שהבת המהממת שלי הכינה,
מתאים ל- 2 תבניות אינגליש
מאת – סיגלית עמגר
הרכיבים-
2 כוסות קמח (את הקמח שמים בסוף)
כוס וחצי  סוכר- אפשר פחות
כוס שמן
3 ביצים
4 תפוחים מגורדים
1 כפית קינמון
כפית שטוחה אבקת סודה
אבקת אפייה
חופן אגוזים קצוצים
איך מכינים-
שמים את כול המרכיבים ביחד בקערה ומערבבים טוב.
ואז מוספים את הקמח.
מוזגים לתבניות ומכניסים לתנור
עוגות בחושות מומלץ לאפות בטמפ' 160 עד שעוגה יציבה במרכז משהו כמו 40 דקות

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *