![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/02/329362805_1140634396648883_2419242084880998734_n-225x300.jpg)
עוגת תפוחים ואגוזים בחושה וקלה
עוגת תפוחים מצויינת שהבת המהממת שלי הכינה,
מתאים ל- 2 תבניות אינגליש
מאת – סיגלית עמגר
הרכיבים-
2 כוסות קמח (את הקמח שמים בסוף)
כוס וחצי סוכר- אפשר פחות
כוס שמן
3 ביצים
4 תפוחים מגורדים
1 כפית קינמון
כפית שטוחה אבקת סודה
אבקת אפייה
חופן אגוזים קצוצים
איך מכינים-
שמים את כול המרכיבים ביחד בקערה ומערבבים טוב.
ואז מוספים את הקמח.
מוזגים לתבניות ומכניסים לתנור
עוגות בחושות מומלץ לאפות בטמפ' 160 עד שעוגה יציבה במרכז משהו כמו 40 דקות
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/02/329362805_1140634396648883_2419242084880998734_n-225x300.jpg)
מה גודל הכוס?
שתיה חמה