עוגיות קינוחים

רוגלך אגוזים פריכים

רוגלך במילוי אגוזים.
נטליה חן ניסנוב
הרכיבים –
לבצק –
350 גרם קמח תופח ,
1 סוכר וניל,
1 שמנת חמוצה ,
200 גר חמאה רכה
למילוי-
כוס  אגוזים טחון
כוס סוכר 
סוכר וניל
חלבון
איך מכינים-
מערבבים כל המרכיבים לבצק.
מכניסים לקירור שעה.
מחלקים ל- 4 עיגולים
כל עיגול מרדדים ומחלקים למשולשים.
שמים בקצה המשולש כפית מלית.
מגלגלים לרוגלך
אפייה 170 מעלות 25 דקות

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *