רוגלך במילוי אגוזים.
נטליה חן ניסנוב
הרכיבים –
לבצק –
350 גרם קמח תופח ,
1 סוכר וניל,
1 שמנת חמוצה ,
200 גר חמאה רכה
למילוי-
כוס אגוזים טחון
כוס סוכר
סוכר וניל
חלבון
איך מכינים-
מערבבים כל המרכיבים לבצק.
מכניסים לקירור שעה.
מחלקים ל- 4 עיגולים
כל עיגול מרדדים ומחלקים למשולשים.
שמים בקצה המשולש כפית מלית.
מגלגלים לרוגלך
אפייה 170 מעלות 25 דקות
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/02/331927444_1199494224025247_2887357551715897981_n-300x213.jpg)
הי.ניראה מעולה.אבל אני אשמח לדעת מה אפשר במקום שמנת חמוצה .לפרווה.
שמנת פרווה קרם קוקוס