עוגות קינוחים

מתכון לעוגת גבינה ופירורים הכי טעימה שיש

רז שלום
עוגת גבינה פירורים
מאת – רז שלום
הרכיבים-
לבצק –
100 גרם מרגרינה /חמאה רכה
2 כוסות קמח +אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
חצי כוס סוכר
ביצה
לקצפת –
250 מל שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסנט פודינג וניל
חצי כוס סוכר
גבינה לבנה – 250 גרם
שמנת חמוצה גדולה – 200 מל
איך מכינים-
בצק-
ללוש במיקסר עם וו גיטרה עד לבצק אחיד
3/4 מהכמות לרדד לתבנית ולאפות על 180 מעלות עד להזהבה בערך 20 דק
1/4 מכמות הבצק לרדד בתבנית נפרדת ולאפות זה נועד לפירורים שמעל העוגה חשוב לשמן את התבנית
לקצפת –
להקציף שמנת מתוקה חלב פודינג וניל וסוכר לקצפת יציבה
לאחר מכן להוסיף את השמנת והגבינה ולערבב בתנועות קיפול
לאחר שהבסיס נאפה למזוג את הקצפת על בסיס העוגה.
לפורר את הבצק לפירורים
לשים מעל הקצפת להכניס למקרר להתייצבות
עוגה ממכרת עם טעם של עוד 😋😋
משתבחת מיום ליום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *