ללא קטגוריה

עוגת פרג קלה ונהדרת

Ronita Kai Abuhatzira
מתכון לעוגת פרג

 

מאת – Ronita Kai Abuhatzira
הרכיבים-
5 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוז או מים
סוכר וניל שקית אחת
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
כוס ורבע פרג
איך מכינים-
מקציפים ביצים לקצף יציב  עם סוכר .
מורידים את מהירות המיקסר וממשיכים להוסיף את שאר המרכיבים  הקמח בסוף.
לבסוף, לערבב לאט לאט בתנועות קיפול .
תבנית 26 משומנת.
מחממים תנור 180 מעלות אפייה רגילה 40 או יותר   דקות לערך כל אחת והתנור שלה
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *