בשר

לחמניות שמרים במילוי בשר כמה טעים

Ilanit Darmon
לחמניות במילוי בשר
אימא'לה אין דברים כאלה! באחריות!
המתכון לבצק הוא לחמניות עננים של מלי מאירוב
מאת – אילנית דרמון
הרכיבים-
ללחמניות –
קילו קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
2 כוסות מים ועוד אם יש צורך
חצי כוס שמן
כף מלח
מילוי –
קילו בשר טחון
בצל גדול קצוץ ומטוגן
צנוברים /פטריות קצוצות לתוך הבצל המטוגן
מלח
פפריקה פלפל שחור
בהרט מה שרוצים.
איך מכינים-
הכנת הבצק –
בקערה המיקסר נשים  קמח, שמרים ,  סוכר, ונערבב..
נוסיף 2 כוסות מים פושרים תוך לישה ובהדרגה לפי הצורך
נלוש במיקסר ונוסיף חצי כוס שמן וכף מלח, נלוש 10 דקות
במידה והבצק יבש – נוסיף מים בטיפות עד לבצק שדבוק לקרקעית אבל מנותק מהדפנות,
והבצק חלק
נשמן בטיפה שמן משטח ונוריד את הבצק אליו, נלוש טיפה בידיים וניצור כדור ונניח בקערה
נכסה בניילון נצמד ל- 45 דקות בלבד!
לאחר מכן נחלק את הבצק ל- 16 כדורים, נכסה במגבת את הכדורים ל- 10 דקות
למילוי
לטגן בצל  אחר כך להוסיף בשר ולערבב עד לצלייה -אם רוצים פטריות מוסיפים פרוסות דק.
תבלינים: פפריקה, מלח, פלפל שחור.
ניתן להוסיף לבשר צנוברים במידה ואוהבים.
לטגן את הבשר היטב ולתת לו להתקרר.
לחלק את הבצק לכדורים לאחר התפיחה לשטח ביד ולמלא בשר.
לסגור ולהניח להתפחה בתבנית חצי שעה.
נמרח בביצה עם שומשום.
אפייה בחום 180 מעלות. עד שזהוב ושחום יפה גם בתחתית.
בהצלחה ובתאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *