בשר ללא קטגוריה עוף

הכי קלאסי – כבד קצוץ

דבורה סטולר

כבד קצוץ המנה הכי קלאסית שיש

גם בפסח גם בראש השנה

 

הרכיבים-
קילו כבד
3 בצלים מטוגנים
פלפל שחור  גרוס
מלח
2 כפות סילאן
4 ביצים קשות
שמן לטיגון
איך מכינים-
מטגנים את הבצלים לקירמול ממש טוב.
מוציאים לצד.
את הכבדים להכשיר מעל אש גלויה למי ששומר כשרות
אחר כך לצלות במחבת עם שמן ותבלינים.
לא לייבש.
לאחר שהכל קר.
טוחנים במכונת הבשר או במעבד מזון את כל הרכיבים כולל הביצים הקשות .
טועמים ואם חסר מוסיפים תיבול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *