עוגות קינוחים

קבלו את העוגה האהובה כשרה לפסח תותים וקצפת

 

טלי אדרי

עוגת תותים ג'לי וקצפת כשרה לפסח

קלה קלה וטעימה

מתכון מאת – טלי אדרי

 

תבנית עגולה קפיצית 26

משומנת קלות בתחתית,

תנור חם 180 מעלות,

הרכיבים-

6 ביצים מופרדות

סוכר וניל

2 כפות סוכר

אינסטנט וניל

2 כוסות  תותים פרוסים

כף סוכר

שמנת מתוקה /או פרווה

2 כפות סוכר

ג'לי תות

איך מכינים-

לבסיס:

להקציף 6 חלבונים כ3-4 דק עם סוכר וניל ו2 כפות סוכר לקצף יציב,

לחוד להקציף 6 חלמונים עם  אינסטנט פודינג וניל לקצפת תפוחה,

לאחד את 2 הקצפות לתערובת חלקה  ,להעביר לתבנית ולאפות חצי שעה,

ולצנן טוב.

(לא להיבהל שהגובה ירד לחצי,זה הגובה שאנו צריכים)

בינתיים להכין בקערית 2 כוסות תותים פרוסים ולערבב עם 1 כף סוכר,

לחוד להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר

,למרוח על העוגה קצפת ,לסדר יפה מעל פרוסות תותים,

להכין ג׳לי תות לפי הוראות יצרן ולשפוך על התותים

,לקרר במקרר לפחות 6 שעות לספיגה והתייצבות,

בתיאבון-בהצלחה-וחג שמח❤️

 

תגובות 6

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *