עוגת תפוזים כשרה לפסח
מאת – ג'קלין פדלון
בקלי קלות
תבנית 22-24 עם חור
הרכיבים-
3 ביצים
1/2 כוס שמן
200 גרם סוכר
2 סוכר וניל
קורט מלח
1 כוס מיץ תפוזים
280 גרם קמח תופח לפסח
50 גרם קוקוס
איך מכינים-
מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית
מוסיפים את השמן,סוכר וניל
ומיץ תפוזים
עד לקבלת תערובת אחידה
מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים בצורת קיפול
יוצקים בתבנית אני הכנתי בסיליקון בקוטר 22 ס"מ.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות
ל35 דק עד 40 דק מקררים
ומחלצים בעדינות
בהצלחה!!
ופסח שמח וכשר