דגים ללא קטגוריה

סיר דגים לשבת ולחג

תהילה ימין

 

דגים לשבת

מתכון מרוקאי

מאת תהילה ימין

הרכיבים:

4 פילה אמנון /או נסיכת הנילוס
גמבה אדומה חתוכות לרצועות
2 עגבניות אדומות
ראש שום
פלפל ירוק חריף
גזר חתוך לפרוסות
צרור כוסברה קצוץ

אפשר לבוסיף כוס פול או חומוס מבושל

פפריקה
כמון
כורכום
פלפל מלח

איך מכינים:
נשרה דגים בלימון. נשטוף ונסחט.

נשים על האש סיר עם חצי כוס  שמן

נעביר את כל הירקות בלי הכוסברה
ונטגן  היטב

מוסיפים תבלינים –
2 כפות פפריקה מתוקה בשמן, חצי כפית כרכום, חצי כפית כמון, חצי כפית פלפל שחור
מערבבים היטב ושמים 2 כוסות מים
מערבבים שהמים והשמן יתמזגו ושמים כפית מלח

נחכה שיבעבע ואז נסדר את הדגים מסביב. .
ננער בעדינות את הסיר לצדדים כדי שהרוטב יגיע ויכסה את הדגים ונבשל 15-20 דקות

תהילה ימין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *