![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/04/340483415_3158570030955515_3624026038647918438_n-150x150.jpg)
לביבות תפוחי אדמה שלא תפסיקו לזלול
מאת – מירב שטרית
הרכיבים-
6 תפוחי אדמה בינוניים
4 ביצים
חצי כוס קמח מצה
מלח
פלפל
כפית אבקת מרק או כורכום
איך מכינים-
מרתיחים תפוחי אדמה עם הקליפה עד שמתרככים.
שמתקרר מקלפים ומועכים לפירה.
מוסיפים ארבע ביצים וחצי כוס קמח מצה
מלח פלפל ואבקת מרק עוף /או כורכום
מערבבים לעיסה נותנים מנוחה של כרבע שעה .
מרטיבים ידיים ומטגנים משני צדדים
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/04/340483415_3158570030955515_3624026038647918438_n-150x150.jpg)
הצטרפתי