![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/05/285170530_5272539382769010_4924204143229657171_n-150x150.jpg)
חציל קלוי מוגש על לבנה ושמן זית זה טעים בטירוף
מנת הגשה לשבועות
הרעיון מאת – הלנה בן חמו
אם רוצים פרווה
במקום לבנה שימו חומוס או טחינה
הרכיבים-
חציל בלאדי גדול
3 כפות גדושות לבנה
שמן זית
רבע כוס צנוברים קלויים
פטרוזיליה או סלרי קצוץ
אופציה להגשה פלפל ירוק חריף פרוס דק
איך מכינים-
קולים את החציל בגריל עד שהוא מתרכך.
נקלף אותו ונחתוך לקוביות גדולות .
נתבל את החציל בטיפה מלח ופלפל שחור ונזלף מיץ לימון.
נשטח את הלבנה על צלחת הגשה .
נזלף שמן זית בנדיבות
נניח את החציל מעל ונפזר צנוברים ופטרוזיליה .
עוד זילוף שמן זית וזה מוכן.