סלטים צמחוני

חציל קלוי על לבנה טעים בטירוף

Helena Ben Hamo

 

חציל קלוי מוגש על לבנה ושמן זית זה טעים בטירוף

מנת הגשה לשבועות

הרעיון מאת – הלנה בן חמו

אם רוצים פרווה

במקום לבנה שימו חומוס או טחינה

הרכיבים-

חציל בלאדי גדול

3 כפות גדושות לבנה

שמן זית

רבע כוס צנוברים קלויים

פטרוזיליה או סלרי קצוץ

אופציה להגשה פלפל ירוק חריף פרוס דק

איך מכינים-

קולים את החציל בגריל עד שהוא מתרכך.

נקלף אותו ונחתוך לקוביות גדולות .

נתבל את החציל בטיפה מלח ופלפל שחור ונזלף מיץ לימון.

נשטח את הלבנה על צלחת הגשה .

נזלף שמן זית בנדיבות

נניח את החציל מעל ונפזר צנוברים ופטרוזיליה .

עוד זילוף שמן זית וזה מוכן.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *