אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

עוגת גבינה קלה ומרשימה

Dor Ben Dayan Amgar
עוגת גבינה קלה ומרשימה
עוגה בקוטר 24
מאת – דור בן דין עמגר
הרכיבים-
לבסיס –
שרוול פתי בר (250גר׳)+ 100 גר חמאה מומסת
מרסקים את הפתי בר ומערבבים עם החמאה מצפים את הדפנות ובסיס העוגה.
לגבינה-
4 ביצים
250 גר גבינת שמנת 25 אחוז (השתמשתי בנפוליאון טבעי)
250 גר גבינה לבנה
2 שמנת חמוצה
2 כפות תמצית וניל/או 2 שקיות
חצי כוס קורנפלור/ קמח
כוס סוכר
איך מכינים-
הגבינה –
מערבבים הכל לתערובת אחידה ושופכים לתבנית עם הפתי בר
מכניסים לתנור לשעה אפייה. חצי שעה על 180 מעלות ואחרי להוריד ל150.
אין צורך בתבנית מים חמים ובכל עזר אחר.
העוגה יוצאת גבוהה ויפה 😍
ממליצה לשים לפחות 3 שעות במקרר לאחר קירור
תהנו !!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.