מאפים מתכונים מהירים צמחוני

טעים וגם בריא – לביבות קינואה

קינואה ידועה כמאכל בריא וחשוב לגופנו

הנה רעיון שכדאי להכין

מאת ריקי כהן

לביבות קינואה וירקות אפויות 🌷
הרכיבים
כשתי כוסות קינואה מבושלת לפי ההוראות לרוב מכינה כשנשאר לי מארוחת צהריים
ירקות מגוררים גס לפי הטעם:

קישוא אחד בינוני

,גזר אחד

וחתיכת דלעת
בצל קטן מטוגן (לא חובה)
שתי ביצים
שלוש כפות פירורי לחם
מלח ופלפל לפי הטעם
*אפשרות: להוסיף שתיים-שלוש כפות טחינה גולמית.

איך מכינים
מערבבים את כל החומרים יחד ,יוצרים לביבות עם כף גדולה או ברינג,מניחים על תבנית עם נייר אפייה מרוח במעט שמן זית ואופים בחום בינוני -גבוה מכל צד בערך רבע שעה עד עשרים דק', כשהופכים להפוף בעדינות הן רכות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *