אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

חטיף באונטי לחובבי הקוקוס ושוקולד יחד

ליז אובניש

החטיף הטעים באונטי בגרסה ביתית מעלפת

מתכון של – ליז אובניש

הרכיבים-
לתחתית-
200 גרם חמאה
150גרם שוקולד מריר
150גרם שוקולד חלב
3 ביצים+חלמון אחד
200 גרם סוכר
120גרם קמח
2 כפות קקאו
אינסרט קוקוס:
3 כוסות חלב
3 כוסות קוקוס
100 גרם חמאה
כוס סוכר
ציפוי:
150גרם שוקולד מריר
150גרם שוקולד חלב
250 גרם שמנת מתוקה
איך מכינים-
ממיסים בפולסים שוקולד עם חמאה,
מקציפים עם בלון הקצפה ביצים+חלמון
יחד עם הסוכר לתערובת תפוחה ובהירה,
מוסיפים את תערובת השוקולד ולאחר את הקמח והקקאו,
יוצקים לתבנית מלבן ואופים על חום 175• 25-30 דקות.
בזמן שהעוגה בתנור יוצקים לקלחת חלב+סוכר+חמאה ומרתיחים על הגז,
מוסיפים קוקוס ומערבבים עד שהנוזלים מתאדים(זה ייקח קצת זמן אבל זה ספורט לידיים🤣)
יוצקים את שכבת הקוקוס על העוגה ומכניסים למקרר
בזמן שהעוגה מתקררת מתחילים עם הציפוי,
ממיסים בפולסים שוקולד+שמנת מתוקה עד למרקם גנאש חלק,
יוצקים מעל שכבת הקוקוס ומכניסים לקירור,
פורסים לריבועי ביס או כל גודל שרוצים והנה לכם בראונטי מטורף שמשאיר טעם של עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.