ללא קטגוריה

קציצות בשר משגעות סיר לשבת שאחרי החג

נועם זיגדון
קציצות בשר עם תפוחי אדמה בתנור
מאת נועם זיגדון 
הרכיבים-
3 תפוחי אדמה פרוסים דק
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
6 שיני שום פרוס
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
תערובת -קציצות בשר-
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
½ צרור כוסברה קצוצה
3 כפות פירורי לחם
½ כף תבלין לקציצות
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית מלח
איך מכינים-
תערובת הבשר – לערבב הכל יחד
ליצור קציצות
לסדר את הירקות בתבנית מלבנית גדולה לתנור.
להניח קציצות מעל הירקות
להכין רוטב-
לערבב בקערה
1 כף גדושה רסק עגבניות
2 כוסות מים רותחים
½ כף פפריקה מתוקה
½ כף מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
¼ כפית כורכום
½ כף תבלין לקציצות
¼ כוס שמן
לצקת רוטב מעל הקציצות
לפזר פטרוזיליה קצוצה
לכסות בנייר אפיה ונייר כסף
להכניס לתנור שחומם מראש על 200°
כשעה עם כיסוי
אחרי שעה להסיר כיסוי ולאפות עוד כרבע שעה
באהבה נועם זיגדון💞

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *