עוגת תפוחים מצויינת
היא נהדרת וטעימה.
מאת – טובה ניסים
לתבנית בקוטר 24
הרכיבים-
2 תפוחים ירוקים קלופים חתוכים לקוביות + 2 כפות סוכר חום וכפית קינמון .
כף סילאן ומעט אגוזי מלך קצוץ- לערבב הכול בקערה אחת.
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
אבקת אפיה אחת
2 כוסות קמח
איך מכינים-
להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח ואוורירי.
להנמיך ולהוסיף את השמן והקמח עם אבקת אפיה.
לאחר מכן להוסיף ידנית את התערובת של תפוחים בצורת קיפול ובעדינות.
לשמן תבנית .
לאפות בחום 180.לפחות 50 דקות.
לקרר לפזר באבקת סוכר
מאוד מוצלחת וטעימה.
בהצלחה