![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/05/345655571_285078793942260_8732213119584018629_n-150x150.jpg)
בגט תוצרת בית ,
ללא לישה
חמש דקות עבודה,
15 שעות התפחה וחגיגה לחיך עם חמאה וריבה
מאת – פזית מישונה
הרכיבים-
500 גר' קמח
כפית שמרים יבשים
2 כפיות מלח
כפית סילאן
1.5 כוסות מים
איך מכינים-
ללוש בעזרת כף עץ 10 שניות ,לכסות להתפחה 15 שעות במקרר.
למחרת על משטח מקומח היטב
ליצור 3 בגטים, על ניר אפיה או בתבנית בגט .
לחרוץ ולהכניס לתנור 225 מעלות כעשרים דקות
לא לשכוח תבנית מים מתחת בזמן האפייה
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/05/345655571_285078793942260_8732213119584018629_n-150x150.jpg)