אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

אמא'לה שווארמה אליפות ! כזאת עוד לא טעמתם !

Becky Chayo De Saba
אצלי מאוד מאוד אוהבים שווארמה
ראיתי ברשת את השיטה של רון יוחננוב
זה יוצא פצצה
ומאוד קלה להכנה
ויוצא עסיסי
מאת – Becky Chayo De Saba
עפ"י מתכון לשווארמה של רון יוחננוב
הרכיבים-
1 ק"ג פרגיות 2 כפות גדושות קורנפלור
אופציה ולתוספת – שומן כבש קצת בין השכבות
4 כפות שמן
2 כפות תבלין שווארמה
כפית בהרט או  תבלין גריל עוף
כף פפריקה בשמן
צילי חריף גרוס
כפית מלח
מעט  פלפל שחור
איך מכינים- 
מנקים היטב את הפרגיות מעודפים שומן ומשטחים מעט.
נחמם את התנור ל-200 מעלות – חום עליון תחתון או טורבו ( לא גריל)
בקערה,
נערבב את הפרגיות יחד עם הקורנפלור, השמן והתבלינים היטב.
נרפד עם נייר אפייה תבנית אינגליש קייק.
נכניס את הפרגיות בתוך התבנית אחד מעל השני ונהדק.
נכניס לתנור –  45 דקות בדיוק
לא יותר – לא מכסים!!
נעביר לקרש חיתוך,
נפרוס דק דק בעזרת סכין חדה
טעים להשתגע !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.