בראוניז רעידת אדמה – מתפוצץ לתוך הפה
שוקולדי וטעים
משתפת מתכון – Miri Shterzer
הרכיבים-
3 ביצים
רבע כפית מלח
3/4 כוס סוכר
חצי כוס קמח
2 כפות קקאו
300 גרם שוקולד מריר או חלב אני השתמשתי בחלב
כפית מחית וניל או סוכר וניל
200 גר חמאה
איך מכינים-
להקציף את הביצים עם הסוכר ורבע כפית מלח
במקביל להמיס 200 גר שוקולד ו200 גר החמאה במיקרו
ולערבב היטב ולהוסיף בהדרגה אל הביצים המוקצפות
בקערה נוספת להניח את הקמח המנופה עם שאר השוקולד
שנקצוץ דק ונוסיף לתוכו את הקקאו
להפסיק את פעולת המיקסר ולהוסיף בהדרגה את הקמח בקיפולים.
לצקת בלילה לתבנית משומנת להוסיף אגוזים בנדיבות מעל.
אפיה ב- 170 מעלות ,30 דק .