קציצות משגעות אליפות של טעם
חגית אדרי הכינה
הרכיבים –
קילו בשר טחון
בצל מגורד
חצי צרור פטרוזיליה
בהרט
כמון
פלפל שחור
מלח
2 כפות פירורי לחם
מעט פפריקה
להכין צלחת עם 2 ביצים רבע כוס מים
וקצת רסק ולקשקש
וקערה עם קמח
לרוטב –
בצל
קצת רסק 2 כפות
תפוחי אדמה קוביות
פפריקה
פטרוזיליה קצוצה
סלרי עלים
כורכום
מלח
פלפל
איך מכינים –
נערבב את תערובת הבשר ונלוש טוב.
נגלגל כדורים נטבול בקמח ובביצה ונטגן.
הרוטב – נשים בסיר רחב קצת שמן ונטגן בצל ותפוחי אדמה ,
נוסיף ירק תבלינים רסק ומים.
נסדר הקציצות ברוטב ונבשל חצי שעה .