מתכונים מהירים עוגות קינוחים

עוגת תפוחים בחושה, מתכון מצוין לא מחליפים !

פאני עשור
עוגת תפוחים בחושה, מתכון מצויין לא מחליפים🌹
עוגת תפוחים אין מצב שמתפספסת והטעם משגע בלי הקצפה בקערה אחת ולתנור
מתכון מאת – פאני עשור 
הרכיבים-
4 תפוחים גדולים
4 ביצים
כוס  סוכר
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר
(דמררה)
2 כוסות קמח תופח
כוס שמן
כפית אבקת קינמון גדושה
קורט מלח
100 גרם אגוזים קצוצים
50 גרם צימוקים

עוגת תפוחים בחושה, מתכון מצוין לא מחליפים !

איך מכינים –
1. לחמם תנור ל180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לקלף את התפוחים לחתוך אותם לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הסוכר חום ולערבב.
3. בקערה נפרדת לטרוף את הביצים ו3/4 מכוס הסוכר בעזרת מזלג במשך כמה שניות,
להוסיף את התפוחים, שמן, קמח, קינמון לערבב לעיסה אחידה בעזרת כף.
4. קצת קשה לערבב לא נורא,
מי שממש קשה לו יכול להעביר את כל העיסה למיקסר ולערבב הכל במהירות נמוכה.
5. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה. תבנית 26 עם חור במרכזה.
6.לפזר מלמעלה אגוזים קצוצים והצימוקים ורבע כוס הסוכר שנותר
7.להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *