מגולגלות תמרים וקינמון מבצק פריך
שנמס בפה
הכי טעים שאכלתם
משתפת מתכון ממש מעולה האלופה – נאוה מלכה
הרכיבים-
קילו קמח
רבע כוס סוכר (אפשר בלי)
2 שקיות סוכר וניל
2 שקיות אבקת אפייה
3/4 כוס שמן
400 גר' חמאה /מחמאה/מרגרינה
כוס מיץ תפוזים /מים
קורט מלח
המילוי-
ממרח תמרים
קינמון \אפשר גם אגוזים
איך מכינים-
נשים המיקסר עם וו גיטרה את כל הרכיבים.
נעבד עד שמתקבל בצק חלק.
נשים במקרר לשעה.
נחלק ל- 6-8
ונרדד כל חלק למלבן.
נמרח ממרח תמרים עם קינמון .
נגלגל לרולדה.
נחתוך לפרוסות.
אפייה 170 מעלות חצי שעה.
נראה מעולה האם נית להישתמש בקמח כוסמין במקום קמח רגיל
כן
תודה על השיתוף אלופה ❤️
בתמונה של המתכון צולם בנוסף ל’מגולגלת’, עוגיות בצורת חצי ירח-
הרבה יותר אסתתיות ומיוחדות.תוכלי להסביר איך עושים אותם?
תודה
מרדדים את המלבן ובקצה חותכים פסים ואז מכינים כמו סהרון
היי לדעתי שכחת לציין קמח וכמות
קילו