חלבי מתכונים מהירים פשטידות צמחוני

מאפה פסטה מוקרמת בתנור – להתענג מכל ביס

יפית אהרונוב
פסטה מוקרמת בתנור🍝
קליל וטעים

מאת – יפית אהרונוב

הרכיבים-
חבילה פסטה
בצל גדול
אריזה של פטריות פרוסות (או טרי או מקופסה)
שמנת מתוקה חבילה
כוס חלב
מלח
פלפל שחור
200 גר' – ככוס גבינה צהובה מגורדת
איך מכינים- 
לבשל לפי הוראות את הפסטה
לסנן
להעביר לתבנית פיירקס
בסיר לטגן בצל קצוץ
להוסיף פטריות לאחר שטוגנו טוב, להוסיף
שמנת מתוקה 250 גרם
כוס חלב
מלח ,פלפל שחור גרוס.
לשפוך את כל התכולה על הפסטה המסודרת
בתבנית
לגרד בנדיבות רבה גבינה צהובה
ולתנור 180-200 מעלות עד שמוכן והגבינה
נמסה ויש צבע שחום יפה
ולהתענג מכל ביס🤗

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *