![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/08/עוגת-גבינה-תפוחים-בחושה-גודי-פלטי43-800x600.jpg-150x150.webp)
העוגה הכי טעימה קלה ובחושה
תכינו אותה בקערה אחת מהר מהר
מאת – ג'ודי פלטי
הרכיבים-
2 כוסות קמח תופח
3 ביצים
כוס סוכר
חופן צימוקים
¾ כוס שמן
גבינה לבנה 250 גר או שמנת חמוצה גביע
4 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
כפית קינמון
2 כפות סוכר
איך מכינים-
נקציף את הביצים עם הסוכר
נוסיף שמן וגבינה.
נוסיף את הקמח ונערבב לבלילה חלקה.
נכניס את התפוחים למיקרוגל למשך 6 דקות.
נקרר אותם.
נוסיף את התפוחים לקערה ונערבב טוב.
נוסיף את הצימוקים.
נשמן את התבנית
נעביר לתבנית את העיסה ונפזר מלמעלה את הסוכר עם הקינמון.
נאפה על 170 מעלות 40 דקות.
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/08/עוגת-גבינה-תפוחים-בחושה-גודי-פלטי134-150x150.jpeg)