פאי פטריות מטריף
מוקרם עם גבינות קוביות בטטה
הרכיבים –
בצק פריך קלאסי לפאי
100 גר' חמאה
200 גר' קמח
כפית מלח
קורט סוכר
ביצה
כף מים
למילוי –
2 בצלים
בטטה חתוכה לקוביות
סלסלת פטריות
שמנת מתוקה
3 ביצים
כוס גבינה מוצרלה או צהובה
150 גר' גבינה צפתית מפוררת
2 כפות קמח
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט קורט
קצת עירית קצוצה
איך מכינים –
הבצק לשים במעבד ללוש יחד לבצק חלק .
לשים במקרר לשעה.
לרדד על התחתית של התבנית ובצדדים.
להכניס לאפייה 20 דקות.
מילוי –
קוביות טוב לבשל במים רותחים 5 דקות ולסנן לטגן בצלים בחמאה.
להוסיף פטריות פרוסות .לטגן עוד דקה.
להעביר לקערה לערבב הכל יחד עם,ביצים הבטטה ,גבינות שמנת תבלינים וקמח
להעביר מעל הבצק להמשיך לאפות עוד 40 דקות עד שיזהיב למעלה .
בתאבון