אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

מתכון לקרם בוואריה של מסעדות מפעם

צילום – חניטה גורפינקל רונן

קרם בוואריה של מסעדות מפעם

איזה קינוח מטורף

טעים ברמה קיצונית

 

הרכיבים

בסיס

בישקוטים או פתי בר

מעט חלב

קרם –

4 ביצים מופרדות

2 כפות סוכר

שקית ג'לטין

כוס חלב / חלב צמחי לפרווה

500 גר' שמנת מתוקה/ שמנת צמחית

כפית מחית וניל

חצי כוס סוכר

למעלה

סירופ שוקולד מוכן

אגוזי מלך שבורים

איך מכינים

נסדר בישקוטים עם קצת חלב בתחתית פיירקס מלבנית בינונית.

נערבב חלמונים עם 2 כפות סוכר .

נערבב חלב עם ג'לטין נחמם על הגז .

נוריד מהאש נקרר טיפה ונערבב את החלמונים במטריפה נחזיר לאש לחצי דקה ונוריד.

נסנן את התערובת . נקרר .

נקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר.

נקציף שמנת מתוקה עם כף סוכר וניל.

נאחד חלבונים לתוך תערובת החלמונים ואחר כך נקפל את הקצפת.

לאחר שהתקבלה בלילה חלקה ניצוק מעל הבישקוטים.

נעביר לקירור.

לאחר שהתמצק,נגיש עם סירופ שוקולד ואגוזים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.